Apple Ipod   2GB

Új

Hol van?

Állapot / Kártya Üzlet Ár
Új
Kártyafüggetlen
Kozmotelgsm1: 1211 Budapest, Szent Imre tér 19/8 8 500

Apple Ipod 2GB

Mobiltelefon,


Apple iPod shuffle 2GB, kék

Az iPod shuffle gazdag tárhelyén rengeteg helyed lesz a többórányi zene tárolásához – egy 2 GB-os modellen akár 500 dal is elfér. Ez bőven elegendő az edzésre vagy az utazásokhoz, és még lejátszási listák és hangoskönyvek számára is marad hely.

Beszéljünk a színekről.

Az eloxált alumíniumtestnek köszönhetően az iPod shuffle fényes, ugyanakkor ellenálló, és élénk rózsaszín, kék, zöld, fekete, ezüst, vagy narancs változatban is elérhető. Még a csíptetője is tökéletes: biztonságosan felerősítheted vele a készüléket az ingedre, edzőfelszerelésedre, zakódra, vagy hátizsákodra. Az iPod shuffle tökéletesen divatos műszaki ruhakiegészítő.

Az első beszélő zenelejátszó.

A VoiceOver az iPod shuffle készülékek következő nagy dobása. Tegyük fel, hogy kíváncsi vagy az éppen hallható szám címére vagy előadójára. Elég egy gombot megnyomni, a VoiceOver máris megmondja. Emellett a lejátszási listáid címét is hallhatod, vagy ha lemerülőben van az akkumulátor, a VoiceOver arra is figyelmeztet.

Lejátszási listák sokasága.

Lehet, hogy az iTunes használatával több lejátszási listát is készítettél. Egyet utazáshoz, egyet az edzőterembe, egyet a kikapcsolódáshoz. Ezeket a számítógépen található listákat az iPod shuffle segítségével szinkronizálhatod, és a helyzetnek vagy hangulatodnak legmegfelelőbbet játszhatod le. A VoiceOver megmondja az egyes listák címét, így könnyen váltogathatsz közöttük, és anélkül választhatsz belőlük, hogy oda kellene nézned.

Több nyelven.

Egy francia romantikus dal. Egy spanyol bolero. Egy olasz kantáta. Zenetáradban a világ valamennyi tájáról lehetnek zenék, ezért beszél a VoiceOver 20 különféle nyelvet. Így a dalok címét és az előadók nevét mindig a megfelelő nyelven hallod.Teljes leírás
SPECIFIKÁCIÓK
Lejátszás
Cikkszám
62602
Gyártó
Apple
Garancia
1 éves
FM tuner
nincs
Támogatott operációs rendszerek
Windows XP, MacOS, Windows Vista
Tartozékok
használati utasítás, fülhallgató, Adapter dokkolóhoz
Energia ellátás
Li-Polymer akkumulátor
Méret
29 x 31,6 x 8,7 mm
Súly
12,5 g
Memóriakártya-foglalat
nincs
Memória
Lejátszható formátumok
MP3, WAV, AAC
Lejátszási idő
10 óra
Általános
Beépített Memória
2 GB
Kijelző
Kijelző típusa
nincs
LCD
nincs
Háttérvilágítás
nincs
Felvétel
Diktafon felvételi ideje
nincs
Csatlakozás
Csatoló felület
USB 2.0
Vonalbemenet
nincs
Firmware
nem frissíthető
Fejhallgató csatlakozó
3,5 mm Jack