Vásárlási Feltételek:

Személyes átvétel esetén a termékek beérkezését követően ügyfélszolgálatunk e-mailes tájékoztatót küld az átvételt illetően.
Előre utalásos fizetés módnál az utaláshoz szükséges számlát a termékek készletre kerülése után tudjuk küldeni e-mailben.
Online bankkártyás fizetés esetén a termékek beérkezését követően ügyfélszolgálatunk e-mailes tájékoztatót küld az átvételt illetően. A termékeket a készletre kerülésük után tudják átvenni.

A termékek kiszállítását logisztikai partnereink a hét minden munkanapján végzik. Amennyiben a megrendelt termék készleten van, szállító partnerünk a rendelést várhatóan 1-5 munkanapon belül kézbesíti azt.
Garanciális feltételek:

Garanciális meghibásodás esetén bármelyik üzletünkbe beviheti a terméket, munkatársaink készséggel állnak szolgálatára. Minden esetben, mielőtt visszaküldené az árut, kérjük vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal. A garanciális javítást a szakszerviz által kiállított szakvélemény ellenében tudjuk megtenni.

Visszaküldési irányelvek:
Fontos a visszaküldött tételnek új, és nem használt állapotban kell lennie, az eredeti csomagolásában. Fontos, hogy az eredeti csomagolásra ne írjon rá, illetve ne legyen megrongálva a doboz, átlátszó ragasztószalaggal lezárva és mellékelve a termék minden eredeti címkéjét.

Az elállás feldolgozása
Miután visszaküldte a csomagot és bevizsgáltuk a termék állapotát, feldolgozzuk a visszaküldését. Kérjük, hogy az áru átvételétől számítva legalább 7 munkanapot számoljon a visszaküldés feldolgozására. A visszatérítés 1–14 napig is eltarthat, amíg megjelenik a bankszámláján a visszatérített összeg, a bankjától függően. E-mailben értesítjük, ha a visszaküldés feldolgozásra került.
Oldalunk a felhasználói élmény növelése és adatgyüjtés céljából sütiket helyezhet el a böngésződben, az adatkezelési nyilatkozatban leírtak szerint.
A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát.