Vásárlási Feltételek:

Személyes átvétel esetén a termékek beérkezését követően ügyfélszolgálatunk e-mailes tájékoztatót küld az átvételt illetően.
Előre utalásos fizetés módnál az utaláshoz szükséges számlát a termékek készletre kerülése után tudjuk küldeni e-mailben.
Online bankkártyás fizetés esetén a termékek beérkezését követően ügyfélszolgálatunk e-mailes tájékoztatót küld az átvételt illetően. A termékeket a készletre kerülésük után tudják átvenni.

A termékek kiszállítását logisztikai partnereink a hét minden munkanapján végzik. Amennyiben a megrendelt termék készleten van, szállító partnerünk a rendelést várhatóan 1-5 munkanapon belül kézbesíti azt.
Garanciális feltételek:

Garanciális meghibásodás esetén bármelyik üzletünkbe beviheti a terméket, munkatársaink készséggel állnak szolgálatára. Minden esetben, mielőtt visszaküldené az árut, kérjük vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal. A garanciális javítást a szakszerviz által kiállított szakvélemény ellenében tudjuk megtenni.
Oldalunk a felhasználói élmény növelése és adatgyüjtés céljából sütiket helyezhet el a böngésződben, az adatkezelési nyilatkozatban leírtak szerint.
A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát.